OOK ONDERWEG

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van internet mobiele devices zoals smartphone en tablet, maar ook de smart tv doet steeds vaker mee. Gelukkig beschikt Wolq standaard over een zogenaamd responsive design. Hierbij is er sprake van één webshop, waarvan de layout zich simpelweg aanpast aan de resolutie van het gebruikte scherm.

Ook Google hecht steeds meer waarde aan responsive webdesign. Hetgeen betekend dat webshops, welke goed worden weergegeven op mobieltjes, aanzienlijk beter worden gevonden dan webshops met een traditioneel (fixed width) design.

TIENTALLEN BETAALOPTIES

iDEAL, CreditCard, PayPal, Betaal na Ontvangst, Automatische incasso, Cadeaukaarten….het maakt niet uit welke betaalmethode het meest geschikt is voor uw klanten. U heeft middels MultiSafepay de beschikking over tientallen betaalmethoden, waardoor uw online shoppers met hun meest favoriete betaalmethode veilig en snel kunnen afrekenen. Verhoog eenvoudig uw conversie, door de meest gekozen en lokale betaaloplossingen aan te bieden in het land waar u wilt verkopen.

300+ VERVOERDERS

Door integraties met o.a. Transsmart en SendCloud, is Wolq standaard gekoppeld met meer dan 300 vervoerders waaronder uiteraard PostNL, UPS, DPD, DHL, Selektvracht, FedEx, maar ook met diverse palletvervoerders. Order- en verzendgegevens worden vanuit Wolq naar dergelijke systemen verstuurd, alwaar de zendingen kunnen worden geboekt en vervolgens labels uit de printer komen rollen. Bovendien worden eventuele track- en trace-gegevens teruggekoppeld naar Wolq.

WOLQ GROEIT MEE

Heeft u slechts enkele producten in uw assortiment of bent u een groothandel met meer dan 30.000 producten en voornamlijk B2B klanten? Wolq is zowel geschikt voor startende online ondernemers als de echte doorgewinterde e-commerce cracks. Is er sprake van groei? Geen probleem, Wolq-gebruikers schalen eenvoudig op naar een uitgebreidere versie en zodoende is er altijd sprake van een passende oplossing.

SNEL EN VEILIG AFREKENEN

Meer conversie met minder stappen, ook op mobiel en tablet! Met onze extra (snelle) Wolq-checkout rekent uw klant simpel en snel af met een e-mailadres en wachtwoord. Naast eenvoud en snelheid, is ook aan de veiligheid veel aandacht besteed. Middels data encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde fraude protectie, zijn betalingen en klantgegevens optimaal beveiligd.

GOOGLE LOVES WOLQ

Wolq is gepokt en gemazeld in het optimaliseren van de vindbaarheid van webshops. De technologie in het Wolq-platform is dan ook volledig afgestemd op de geldende richtlijnen van Google. Bovendien kunnen Wolq-gebruikers, zonder diepgaande technische kennis, ook zelf de SEO-resultaten nog verder verbeteren. Maak gebruik van rich snippits, verbeterde URL-structuren, XML-sitemap en vele andere technieken. Hulp nodig? Ook dat kan! Er zijn meerdere Wolq-Experts, welke u hierbij behulpzaam zouden kunnen zijn.

WOLQ IN THE CLOUD

Alle Wolq-gebruikers maken gebruik van één en hetzelfde onlineplatform. Het Wolq platform is veilig, snel en betrouwbaar. Een team van gecertificeerde en toegewijd specialisten zorgt er dagelijks voor dat ruim 1.500 webwinkels veilig en permanent online staan. Uiteraard zijn de hosting, updates en support bij Wolq inbegrepen, daar betaal je dus absoluut niets extra voor. De Wolq servers staan bij OVH in Gravelines (Frankrijk), één van de allerbeste datacenters van Europa.

FOCUS OP VEILIGHEID

Een veilige verbinding is tegenwoordig een absolute must als er met betaal- en persoonsgegevens wordt werkt. Derhalve is een 256-bits SSL-certificaat voor uw webshop standaard inbegrepen. Hiermee worden persoons-, betalings- en gevoelige privégegevens versleuteld verzonden. Alle klantinformatie wordt zodoende volledig beschermd bij elke transactie. Bovendien plaatst Google websites met een dergelijk certificaat hoger in de zoekresultaten dan webshops die het zonder moeten stellen.

MET WOLQ OVER DE GRENS

Wolq is uitermate geschikt voor internationale verkopen! Zo beschikt Wolq standaard over multi-currency en ondersteund maarliefst 12 talen. Bovendien is Wolq bekend met de buitenlandse (belasting)wet- en regelgeving en koppelt met lokale betaalsystemen. Verleg uw grenzen en denk groot, met Wolq ligt ook de buitenlandse markt letterlijk aan uw voeten.

INTUITÏEVE BEHEEROMGEVING

Het beheren van Wolq is kinderspel, door de uiterst intuïtieve, strakke en overzichtelijke beheeromgeving (back-end). Zo worden elementen enkel weergegeven als ze ook daadwerkelijk worden gebuikt en hanteren we een consistente manier van interactie. Het resultaat is dat u extreem eenvoudig en snel een complete online ervaring kunt opzetten, waarbij u nergens in de code hoeft te duiken.  Alles is er op ingericht om Wolq direct en zonder hulp, volledig onder de knie te krijgen.

SPRAAKMAKEND DESIGN

Naast een aantal kwalitatieve templates uit onze store, zijn deze ook zeer eenvoudig zelf te initiëren en middels een genius systeem van (drag & drop) widgets, binnen een paar simpele klikken aan te passen. Zodoende heeft elke webshop altijd een uniek, persoonlijk en eigentijds design, zonder dat hiervoor de hulp van een specialist noodzakelijk is. Leef u gerust volledig uit! Pas het gewenste design aan, ontwerp, voeg eventueel functies toe of besteed het gewoon uit aan een van de Wolq-Experts.

EIGEN HUISSTIJL

Met Wolq is het reuze eenvoudig om, over de gehele webshop, uw eigen huisstijl door te voeren. Of het nu gaat om uw bedrijfskleuren, logo’s, lettertypes of de grote en de vorm van de knoppen, het kan allemaal en dat zonder hulp van een kostbare designer. Ook uw facturen en e-mails kunnen gewoon mee in dezelfde look-en-feel. Wel zo professioneel en uw klanten zullen uw webwinkel veel sneller herkennen én uiteraard ook onthouden.

WOLQ ANALITICS

Naast de standaard integratie met Google Analytics, beschikt Wolq ook zelf over uitgebreide analysetools. Van een overzichtelijk dashboard tot een waslijst aan handige rapporten. Het dashboard geeft bijvoorbeeld inzicht in de omzet in een bepaalde periode (totalen en gemiddelden), het aantal nieuwe klanten en orders per periode en inzage in trends. Maar ook geografische informatie over bezoekers is beschikbaar.

MEERDERE TALEN

Wolq is uitermate geschikt voor online ondernemers die ook buitenlandse klanten willen benaderen. Wolq is (afhankelijk van de gekozen versie) in 12 talen beschikbaar. Of u nu in Nederland, Duitsland, Italië of Noorwegen wilt verkopen, Wolq maakt dit mogelijk. Extra talen, welke standaard niet worden meegeleverd, zijn eventueel op aanvraag beschikbaar.

MEERDERE VALUTA

Indien u een webshop heeft, welke ook gericht is op buitenlandse klanten, wilt u natuurlijk uw producten in meerdere valuta kunnen aanbieden en ook de klanten laten betalen in de gewenste valuta. Bij Wolq is dat geen bezwaar, maak gerust meerdere valuta aan en biedt vervolgens uw producten aan in een passende valuta.

FLEXIBEL PRIJSBEHEER

Geef uw klanten korting wanneer zij grote(re) hoeveelheden bestellen, biedt gratis verzending aan (eventueel vanaf een bepaald bedrag), geef korting aan loyale klanten (puntensysteem), geef gratis producten weg in bepaalde situaties, maak zelf tegoedbonnen of coupons aan, verstrek (virtuele) cadeaukaarten of gebruik de kortingslogica van uw Exact Online-Systeem (B2B). U begrijpt het, er kan onnoemelijk veel met Wolq op dit gebied.

UP- EN CROSS-SELLING

Middels het inzetten van up-sells, cross-sells en verwante producten binnen Wolq, is het mogelijk om bezoekers aanzienlijk langer op uw webwinkel te houden en de omzet per orderwaarde drastisch te verhogen! Maak het bezoekers gemakkelijk en zorg dat ze met slechts één muisklik een extra product toevoegen aan de winkelwagen of eenvoudig upgraden naar een duurdere/betere variant.